Bultarna sitter som tusan. Demonterade skottet längst förut för att bättre komma åt stävknäet. Efter mycket bankande och trixande med enkilossläggan fick jag bort två till. Den sista bulten gick jag däremot bet på (8 mm-bulten längst akterut). Redan tidigare hade den gått av några cm ifrån insidan när jag skulle lätta på muttern. Sen gick den av några cm från utsidan när jag försökte vrida ut den. Slutligen försökte jag slå ut den sista biten med en gängstång, men det blev tvärstopp. Med största säkerhet sprack den snett över och bildade en kil inuti kölplankan. Där fick jag ge upp eftersom det skulle bli väl tungt att borra ur ca 8-10 cm bult, dessutom utan att skada omgivande trä. Jag borrade helt enkelt ett nytt hål ett par cm framför det gamla. Återstår bara att stämma ur för skallen och plugga den del av det gamla hålet som är öppet.