Började med att fixa till båttältet. Innersta pressarna hängde lite här och var så jag spände upp dem med linor och sedan hängde jag upp tunn skyddsplast som ett ”innertak”. Det har droppat från nockreglarna ner på fördäck som inte har mått så bra av det – illa. Nu hoppas jag slippa det problemet ett tag. Fortsatte att slipa kölen och bordläggningen runt stävknäet. Stämde sedan ur för skallen vid det nya resningsbulthålet (se 2011-01-09). Gick vidare med att slipa skallarna rektangulära på ytterligare 4 av resningsbultarna för att avsluta kvällen inomhus med att fortsätta med ritningen på stödbocken. När det gäller lagningen av bultförbandet i stävknäet är följande kvar:
– Fixa de sista två bultskallarna
– Skrapa rent på insidan av stävknäet (lättare att komma åt nu, innan bultarna sitter i vägen)
– Tälja till en ny skärnagel (den gamla ser lite muggig ut)
– Montera samtliga bultar och dra ihop det hela med sikaflex som tätning/lim i skarvarna. Sikaflexen bör ha ca 10 grader vid härdning så det momentet får vänta.

Resultat: