Hyvlad ek inhandlad på Bygg-Ole för att bygga upp kölplankan med. Ägnade första halvan av kvällen åt inpassning av den. Resultatet blev bra. Nu återstår egentligen bara limning och skruvning. Kommer att limma med Epoxy i kombination med skruvning underifrån vilket samtidigt blir nytt skruvförband för samborden som innan inte hade speciellt mycket frisk ek att fästa i. Skruv = A4 syrafast naturligtvis. Började klura lite på hur jag ska täcka in aktern för att kunna åstadkomma 12-15 plusgrader vid limningen. Det bör gå med ett gamalt täcke, byggplast och en värmefläkt. Ska göra ett försök. Får absolut inte vara under 12 grader i luften (eller materialet) eftersom risken då är stor för kondens som går in i limfogen och förstör den. För låg temperatur påverkar dessutom härdningen till det sämre. Den här kvällen var det dessutom 6-7 minusgrader i båttältet. Lite kyligt att hålla på, men det går.
Andra halvan av kvällen ägnade jag åt justering av bottenstocken. Mycket mätande och en del sågning resulterade i perfekt passform slutligen. Känns bra för fortsättningen!